Korkeaa laatua ultraäänihitsaukseen

Ultraäänityökalut teollisuudelle

Laatua yli 20 vuoden kokemuksella

Sonic Tools Oy suunnittelee ja valmistaa laadukkaita ultraäänityökaluja. Olemme tarjonneet yksilöllisiä ratkaisuja jo vuodesta 1995 asti muovi-, elektroniikka-, lääke- ja autoteollisuudelle. Tuotantotilamme sijaitsevat Hämeenlinnassa, mistä toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen.

Asiakaslähtöistä suunnittelupalvelua

Asiakaslähtöinen suunnittelumme mahdollistaa ultraäänihitsauksen erikoisvaatimusten huomioonottamisen jo suunnittelun alkuvaiheessa. Valmistamme asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityjä ultraäänityökaluja.

3D-työkalujen suunnittelu

3D-työkalujen suunnittelussa käytämme asiakkaan toimittamia tuotemalleja ja hyödynnämme nykyaikaisia CAD-ohjelmistoja. Niiden avulla luomme realistisen ja yksityiskohtaisen 3D-kuvan tehtävästä työstä.

Koneistusta tehokkailla koneilla

Koneistuksessa apunamme ovat nykyaikaiset suurnopeustyöstökoneet sekä uusimmat CAM-ohjelmistot unohtamatta osaavaa henkilökuntaa. Taitavat työntekijämme hoitavat kaikenlaiset toteutukset onnistuneesti suunnittelusta viimeistelyyn.

Monipuolista ammattitaitoa

Hitsauksessa ja leikkauksessa osaamistamme ovat kummatkin ääripäät yksinkertaisista niittaimista aina monimutkaisiin komposiittityökaluihin asti. Palveluumme kuuluvat myös jigit sekä testi- ja esisarjojen kokoonpanohitsaukset.

Ultraäänityökalujen materiaalina käytämme alumiinia, titaania tai terästä. Kaikki tuotteemme testataan kehittämillämme testauslaitteilla omassa laboratoriossamme.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!